Ny Harvard Business Review-publicering

2013-06-24

HBR har valt ut 10 artiklar om “Secrets to Getting Ahead” som de har publicerat i sitt vinternummer 2011 av Harvard Business Review On Point. Dessa har tidigare publicerats i HBR mellan 2001 och 2011 och där ingår Decision Dynamics artikel ”The Seasoned Executive’s Decision-Making Style” från 2006. HBR har som syfte att gå bortom vanlig karriärrådgivning och ge råd till de som redan har framgångrikt nått en chefsnivå till att nå ännu högre.

Decision Dynamics är glada och stolta över att HBR på detta sätt åter uppmärksammar vår världsledande ledarskapsforskning kring de dramatiskt olika framgångskriterierna på olika chefsnivåer längs den s k ”leadership pipeline”.

Artikeln är baserad på forskning om mer än 180000 chefer i ett femtiotal länder och bidrar med konkreta råd kring vad som krävs för att lyckas på olika chefsnivåer baserat på Decision Dynamics olika beslutsstilar. Denna kunskap har stor betydelse för att kunna rekrytera, bedöma, engagera och utveckla bättre chefer på respektive nivå av organisationers leadership pipelines.

Kontakta oss gärna för att få veta mer om artikeln, HBR On Point:s specialnummer och hur ni kan använda denna kunskap och verktyg i er organisation.

 


<< Tillbaka