Jag och mitt engagemang

 

Vilka är ditt engagemangs ”drivers & killers”? Även om vi upplever det konkret i själva situationen, är det dessvärre få som analyserar vilket mönster man har av det som ökar kontra minskar sitt engagemang. Decision Dynamics har utvecklat Engagemangskompassen™ för att just hjälpa personer att upptäcka i vilka riktningar just de hitta mer engagemang.

 

Rekommenderade verktyg för ökad självinsikt

Vi erbjuder tre verktyg som bland annat låter individen utveckla bättre självinsikt och på så sätt kunna ta större eget ansvar för sitt engagemang.

  • CareerView, som hjälper personer att upptäcka sina motivationspotentialer, samt att undvika att sträva i riktningar som inte är så belönande som man skulle kunna tro.
  • StyleView, som visar på hur våra olika vanor att hantera information och fatta beslut passar olika situationer, exempelvis särskilda chefsnivåer, arbetsuppgifter och personkemi med andra.
  • TypeView®, som indikerar vilka Jungiansk preferenstyp olika personer har och därmed hur de får energi, orienterar sig i sitt liv, med mera.

Kontakta oss för att diskutera dina behov så hjälper våra verktygsrådgivare dig att hitta rätt! Fortsätt också gärna att läsa vidare om Engagemangskompassens övriga dimensioner och hur du kan arbeta med engagemang både för individer och grupper.